Internet är sämst

Just nu sitter jag i skolan och ska skriva om Moçambique men måste hitta fakta om koloniseringen men internet funkar inte... Usch, fy, blää... Jag är trött också, vill ha choklad, haha! Hörs sen :)


Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra T

okej följer dig med nu :D

2013-03-07 @ 15:25:35
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
Postat av: molz

sv: det är olika lager.. haha längst ner är de hallon, sen vaniljyoggi.. sen müsli sen yoggi sen några skivor banan och sen yoggi + müsli x)

2013-03-07 @ 17:15:04
URL: http://molz.blogg.se
Postat av: Anonym

Fin ny design älsk! <3

2013-03-07 @ 17:23:58
URL: http://lwi.blogg.se
Postat av: Rebecca

Köpte du någon choklad sen?:)

Svar: Visst är den, hoppas gina har något ännu finare på sig. Vad härligt att sluta så tidigt. På 15, snart är du ikapp ju:D På pll avsnittet har jag precis sätt avsnitt 22.:)

Hehe, det låter ju väldigt härligt. Snön får gärna smält bort här nere men vara kvar upp i fjällen för dit ska jag på påsklovet och åka skidor. Vad är det bästa med skidor tycker du?:) Ja men det håller jag med om. Molly och danny är söta tsm så hoppas det håller.

Ja men precis, en bra fotograf är = bra bild.:) Vad härligt att du kan äta alla smaker nu. Japp, jag har aldrig riktigt tyckt om winegumi så därför äter jag inga^^ Pågrund av erat betyg system:) Därför ni har svårare/mer matte än vad vi har:) Vad härligt att matteprovet kändes bra. Därför folk orka bara hälften av semlan då^^ Där ser man:)

Japp, jag pendlar mellan hus 1 och 2 men vi träffas nästan varje dag i matsalen. Jag går teknikprogrammet och han går Eldata:) Jag har så fullt upp nu att jag knappt hinner träna, svara på kommentarer och blogga. Men ska försöka ta upp träningen så snart jag blir frisk:)

Men precis^^ Är det inte jobbigt med tjockt hår på sommaren?:) Grymt roligt, jag älskar hennes teatrar. Ska du gå på eva rydberg i sommar?:) (jag svara på resten av dina kommentarer snart) :)

2013-03-07 @ 17:32:16
URL: http://rebecahnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0