TrollfacesLänk


Länk


Länk

Fredag eftermiddag

Hejsvejs! Idag kom jag hem runt 3 och då satte jag mig vid datan men eftersom att jag har ont i huvudet så är det inte så smart, haha. Nu ska jag plugga NO och drick massa vatten ;) Senare ska jag träffa min lilla Linda, så sjukt länge sen! :D Hoppas ni haft en grym dag så hörs vi! ♥

Gaffelkakor & hallongrottor

Här kommer bilder på kakorna jag gjorde idag :) De blev supergoda! ♥Småkakor

Hej!
Nu är jag hemma, kom hem efter skolan strax före 4. Tror att provet gick bra, hoppas det! Hade hemkunskap och då gjorde vi småkakor. Jag gjorde choklad gaffelkakor och på 30 minuter som var kvar gjorde jag hallongrottor (med jordgubbssylt, haha) så när jag kom hem så fikade vi med det, te och kakor :D Sen pluggade jag NO som slutade med att jag nös och det började forsa näsblod, haha.

Jag mår inte så bra, förkyld och det sätter sig på öronen så igår hade jag jätte ont i det högra örat och nu har jag ont i det vänstra, jobbigt! Så hostar jag väldigt mycket också, särsilt på kvällen när jag lägger mig och ska sova, hostar mig typ till söms... Och det jag ville säga med detta stycke var att jag ska gå och lägga mig snart. Brukar lägga mig tidigt i vanliga fall också för jag är kvällstrött :)

Har ni haft en Awesome dag?

Engelskt nationellt prov

God morgon finisar ;)
Idag är det näst sista dagen innan helgen, åå du är efterlängtad :) Idag har vi i alla fall nationella prov i Engelska och börjar 8.50 och jag är redan klar och har hunnit duscha och ändå så har ganska många minuter innan jag ska gå så jag tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar! Hoppas ni får en bra torsdag :D

Bildlänk


Välkommen till min nya blogg!

Hejhej!
Mitt namn är Maja som ni kanske förstår med tanke på namnet, hehe. Jag är en 15 årig rolig, glad och lite lugn tjej som lever mitt liv en bit utanför stockholms storstad. Jag går sista året på grundskolan och på fredag faktiskt så får vi reda på det preliminera (?) beskedet på vilken skola vi kommer in på, alltså får vi veta var vi kom in på provvalet :) Jag valde en inriktning som heter Sam media och sökt på några skolor i stockholms området.

Jag är intereserad av att fotografera och det gör jag med min Canon eos 350D och har 2 objektiv, Canon Lens ef 50 mm och en Canon Lens ef 35-80 mm, ett stativ, en väska och en egengjord reflexskärm. Men mitt foto intresse har minskat lite nu men hoppas det kommer upp igen ;) Men ni kommer få se massa foton som jag har tagigt!

Lite om mig då, jag är en glad och sprallig tjej som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror Emil. Jag är inte så ofta med kompisar men jag tycker att det är väldigt kul de få gånger jag träffar dem, hehe. Jag tränar gruppträningar på ett gym och är en riktig gottegris, haha, jag tränar inte till Beach 2012 eller så utan för att må bra :) Jag älskar godis, glass och mat, haha.

Det var lite om mig och så men om ni vill veta något mer så är det bara ställa frågan i en komentar så svarar jag så fort jag kan. Hoppas ni fortsätter följa mig! ♥

This is me


RSS 2.0