Puls intervall

Nu drar jag iväg på gympa som nu har bytt namn på mitt gym till 'Puls intervall'. Det är lite jobbigt för innan har man kollat efter det kortaste namnet men nu måste man kolla noggrannare så att det blir rätt pass och tid, haha, vilka i-landsproblem. Hoppas ni haft en skön söndag så hörs vi när jag är hemma igen ;)


Smågodis

Jag och brorsan cyklade till Ica på kungsholmen och köpte godis, då kommer man iväg lite, får godis och är ute ;) Jag har längtat så mycket efter godis, haha. Men nu har jag det äntligen :D Snart är det nog mat och sen ska jag mysa med mitt godis, hihi. 

Hejhej Lördag!

Åå, äntligen lördag, vad skönt!! Jag vaknade halv 10 tror jag, haha, kollade massa saker på min mobil och sen gick jag upp. Gjorde en supergod hallon smoothie och åt en macka ;) Idag vet jag inte vad som händer men jag vet att jag ska köpa godis och gå ut och fota hösten lite, så sjukt länge sen jag använde min kamera :O Men ska fota hösten lite och fixa en ny design, lite höstigare :D  Vad ska ni hitta på sista lördagen i september? 
 
Hoppas ni får en awesome dag i alla fall!! Puss ♥

Södertälje - Leksand


Fika med underbara Emma!

Idag efter skolan var jag med Emma in till stan för hon skulle söka extrajobb, men att dela ut så många CVn blev det inte, haha, så brukar det bli när man är med henne, hihi ;) Istället tog vi en fika på "American cookie" med varsin muffin och sen plev det premiär för mig att gå in på Hollister, mysig affär men jobbigt med så mörkt, haha, hade tung väska så orkade inte titta så mycket men ska gå dit igen och kolla nogrranare för jag såg massa fint där, hihi ;) Nu ska jag kolla ett avsnitt av PLL tills Emil kommer hem, då ska vi äta, SENT... Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort? PUUUSSSS ♥

Uppdrag till alla läsare!

Haha, det är väll för yngre barn men i alla fall, det är något att tänka på ibland ;)


Södertälje - Leksand: 2-3

Vi låg först under med 2-0 men sen gick vi om till 2-3 i början av tredje perioden! :D❤ Så härligt, ni är bäst killar! Med en hes hals och ont huvud efter att ha stått i hejjarklacken och sjungit som en galning så somnar jag med ett leende på läpparna ;)


Utskottsordförande utbildning


Home

Hejsan sötisar!
Precis kommit hem från skolan, hade badminton på gympan och sen gjorde vi någon testgrej om hur man analyserar tills vi ska börja skriva vår egen motion ;) Köpte med mig en MER hem för var trött och hade ont i huvudet... Nu är jag hemma och Emil har bjudit hem halva klassen, kommer typ vara omöjligt att kunna plugga, hehe. Nu ska jag gå och hälla upp lite nötter i en skål och försöka rätta spanska häftet, läsa historia och några sidor i "Postcard Killers" och sen får jag fritid äntligen!!! :D Har ni haft en bra dag? PUSS


Good night, sweeties! ❤


Tänkte fel på tiden...


Erik Hassle

Idag när jag och Johanna gick ut ur en blomsterhandel så gick Erik Hassle förbi :o så Johanna övertalade mig att fråga om bild och det fick vi efter att nästan sprungit ikapp honom, hihi, och han var jätte trevlig :D Två gånger jag ser honom på 1 vecka, haha, lite ballt ;)


Nada español hoy

Hellu!
Idag började vi 10.50 men jag åkte till skolan vid 9.30 för städerskan kom och jag orkade inte vara hemma då för man känner sig bara ivägen, hehe. Så jag åkte till skolan och satt där med datorn i 50 minuter och fixade lite, men internet är kast där så det gick inte att komma in på internet, eller det tog föööör lång tid, haha. Men jag satt och roterade bilder för det måste man typ göra i ett redigeringsprogram vilket är ganska drygt, hehe, men det roade jag mig med och sen började vi innan jag blev klar...
 
Sen slutade vi 14.05 för spanskan blev inställd för läraren var sjuk och vi fick ingen vikarie ;) Så jag, Johanna och Cecilia gick till bokhandeln för Cissi skulle köpa kort och sen gick jag och Johanna in till stan och på vägen kollade vi i massa blosteraffärer för hon skulle ha rosor för hon och hennes pojkvän firar 1 år idag!! GRATTIS :D ♥
 
Sen åkte jag hem och pluggade lite och nu har jag precis ätit middag och ska nu kolla några bloggar och sen se sista avsnittet av "Pretty Little Liars" säsong 1 :D Och så blir det att hoppa i säng tidigt för jag är förkyld och jag måste läsa osv ;) Har ni haft en bra dag?

Kisse & jag läser historia!


Min spotify-lista - Party rock anthem

Har bestämmt mig för att lägga upp min spotify-lista här på bloggen så kan ni få lite inspiration och så. Jag brukar ha svårt att komma på bra låtar så nu tänkte jag hjälpa er ifall ni har samma problem, hehe. Har nog tänkt tidsinställa dem så att dem kommer upp regelbundet ;) Men här är den första låten!
 
 
 

Sunday

Hejsan! Imorse vaknade jag typ halv 9 men det var nog för att jag gick och la mig 9 igår för att jag hade huvudverk. Men jag hade svårt att sova och drömde massa konstiga saker och vaknade många gånger under natten, men nu känns det bättre. När jag vaknade åt jag liiite fil och sen pluggade jag historia och sen kollade massa bilder från prisutdelningen på Blog Awards. Jag och Johanna hade det trevligt och åt lunch och kollade i affärer men vi åkte hem ca 1 timme innan Molly Sandén skulle sjunga... :( Det som jag hade velat se ♥ Såg Panetoz och Maria Montazami gjorde vi ;) Tog lite kort men inte mycket, hehe. Hade ni en bra lördag? Vad gjorde ni? 

Blog awards 2012

Hello vänner! ♥
Idag är det Blog Awards i Kista så jag ska åka dit med Johanna och vi ska träffas om 30 minuter där :) Jag vaknade strax före 10 och så hoppade jag in i duschen 2 gånger, haha, första gången glömde jag tvätta håret :P Till frukost åt jag havregrynsgröt och en skinkmacka, mumms! Nu ska jag fixa min väska och sen dra mig mot tuben så kanske vi ses där inne, hehe, eller så KANSKE jag uppdaterar, men det brukar inte gå med det mobila, men annars är det bara att kolla på instagram: Majlin96 ;) Ska ni på Blog Awards?
 
Hoppas ni får en awesome day och så hörs vi senare! :D
Bildlänk

Freeeeeedaaaaaag!!!!!

Äntligen är det fredag!! Den här veckan har iof gått rätt fort och jag älskar att gå till skolan, det är så kul att träffa alla härliga människor (bara hälften, tyvärr) osv. Har inte gillat grundskolan i alla fall inte halva 8 och 9 men nu älskar jag det, haha :D Det ända jobbiga är att ta sig upp på morgonen, hehe, men det är alltid jobbigt vad som än händer på dagen, haha, om man inte ska utomlands till exempel, haha, då studsar man upp ur sängen :P Vi fick tacos i skolan idag men det var mer som köttfärssås och så var det lång kö och kort rast... :( När jag kom hem damsög jag hela lägenheten och gjorde klart svenska grej och skickade in lite grejer som ska in nästa vecka men som jag är klar med och nu tänkte jag rensa min garderob och efter det blir det några avsnitt med PLL ;) Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort? ♥

Burger King med Cecilia

Hello darlings! ♥
Sorry för ganska dålig update men har haft ganska mycket i skolan och igår när jag var läxfri så kollade jag 2 avsnitt av PLL (som jag skrev i förra inlägget) och sen fixade jag mig för 1 timme med zumba. Idag hade vi bara svenska så vi började 9.40 och slutade 11.50, så nice! Jag och Cecilia gick till bokhandeln och hon köpte "Dear John" på engelska och sen mötte vi hennes kompis och sen gick vi och åt på "Burger King", så otroligt gott!! :D Så, vad har ni haft för er idag då? PUSS
Jag tog en wooper Jr meny och Cissi tog king wings :)

Fruktsallad & PLL

Nyss kommit hem från skolan och direkt så gjorde jag mig en fruktsallad med päron, kiwi, banan och annanas och ett glas saft ;) Nu ska jag äta det och kolla några avsnitt på min älsklings serie :D ❤ Har alla haft en bra dag?


KLAAAAAR!!!!

Ååå, äntligen är jag klar med konspirations grejen :D Det är skönt för jag är så otroligt dålig på att vara källkritisk osv så det var väldigt jobbigt, hehe, men nu är det klart ;) Men jag har fortfarande läxor kvar att göra så ska läsa samhälle nu och sen får jag se om jag börjar med engelska grejen om min bok, Postcard killers. Har ni haft en bra dag?

Estonia katastrofen

När jag kom hem strax före 4 så gjorde jag lite farmorsaft i ett glas och tog en jätte persika och satte mig framför datorn och fortsatte skriva om MS Estonia. Jag har kommit igång mer nu än vad jag hann göra imorse men jag är inte klar... :( Ska fortsätta skriva nu sen blir det nog mat strax och sen ska jag göra en äppelpaj på äpplena vi fick av farmor & farfar och igår gjorde vi mos på nästan alla så nu måste jag ju nästan börja äta gröt på morgonen igen, haha :D Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort? 

En jätte persika, saft och konspirations plugg ;)

Spanska lektion

Har gjort typ allt så nu sitter jag och Madde här i 20 min utan att göra något, trist och jobbigt, vill hem och sova :P


Konspirationsteorier

God morgon finisar!
Idag börjar jag inte förrän 10.50 men jag gick upp halv 8 i alla fall för att skriva om konspirationsteorier som vi fått i läxa och ska vara inne imorgon 00.00 :O Så nu håller jag på och skriver om Estoniakatastrofen och om en timme ska jag packa ihop och åka till skolan ;) Hoppas ni alla får en toppen dag så hörs vi senare!♥

Lördags mat!!


Äta, sen på tåget mot farmor & farfar!!

Hellu sötisar!
Om typ 30 min ska jag och pappa gå till tunnelbanan och åka in till TC för att åka till farmor och farfar över helgen. Skönt att komma bort lite, hehe. Men har med mig läxor så ska förhoppningsvis göra lite sånt och så kan man ju alltid hoppas på att farmor har knappt med bullar så att jag kan få baka lite sånna ;) Nej nu ska jag packa ner datorn och stövlar och sen ska vi gå!
 
Hoppas ni får en grym helg så ser vi när vi hörs nästa gång, hihi, kanske bloggar en snabbis imorgon eller något, we'll see :) 
 

Ni får några instagram bilder att titta på tills vi hörs nästa gång

Ny dator

Hello! Vet ni vad? Idag så kom jag till skolan och går till svenskan och så säger vår mentor att vi ska gå och hämta våra datorer :D Yeey! Jag har ju redan en men det är ändå kul att få en ny för min är ju 3 år snart ;) Så kom data teknikern och hjälpte oss att installera den och sen fick vi skriva om en teater vi såg igår med klassen, 127, den borde ni se, väldigt bra!! :D Och sen på blocktiden fick vi skriva om konspirationer och så, haha.

I'm off to school

Nu är jag klar för att dra till skolan ;) Idag har jag på mig en tunika från Indiska, jeans från Lager 157 och så ska jag ta på mig lite smycken :) Hoppas ni får en awesome dag så hörs vi senare! ❤


Pimpa dina egna hörlurar!

Du behöver:
1. Vanliga pärlor
2. Nagelsax
3. Hörlurar
 
 
Börja med att bestämma vilken/vilka färger du vill ha på hörlurarna. När du har gjort det så klipper du isär dem så man kan öppna dem. Tips: Klipp några i taget så att du kan variera arbetet och om du skulle vilja byta färjer så har du inte använt alla pärlor ;)
 
 
 
När du klippt upp ett par stycken av varje färg så stoppar du in nagelsaxen i hålet på pärlan och öppnar sedan saxen så att det blir en skåra där du kan få in hörlurs sladden och när du fått på pärlan är det bara att trycka ihop den lite, men det mesta åker ihop av sig själv. Och så fortsätter du på samma vis tills du är klar :D Om det är någonting ni undrar är det bara och fråga så ska jag försöka hjälpa men i början är det lite knixigt men efter ett tag så vänjer man sig ;)
 
 
Såhär blir det när det är klart ;)

11 years ago

För 11 år sen flög al Qaida (?) in i de berömda twintower/world trade center i New York där så mycket människor hade sitt arbete... Idag går mina tankar till de drabbade och deras nära och kära! ❤

Länk

INSTAGRAM

 
Jag köpte ju en iPhone för en månad sen och det första jag laddade ner var instagram ;) 
Jag har haft det väldigt längene men inte kommit till skott med att skriva om den i bloggen men nu tyckte jag det var dags, hehe.
 
Jag heter MAJLIN96 och kommer att följa er tillbaka om ni följer mig, men skriv en komentar så jag vet att det är en läsare :) Jag uppdaterar väldigt ofta där så om bloggen är lite öde så kan ni alltid kolla insta ;) Hoppas vi ses där!! :D
PUSS ♥

Måndag 10 september

¡Hola mis amigos!
Idag började inte dagen sådär toppen men pallrade mig till skolan i alla fall ;) Började 10.50 så gick upp sju och sprang en liten vända men när jag kom hem mådde jag illa och hade ont i magen och så duschade jag och mådde inte bättre, men så la jag mig och vilade så sen gick jag till sen i alla fall för det är rättså mycket nu så man vill inte komma efter, hehe. Kom hem vid 4 och då åt vi middag nästan direkt, nä, inte riktigt men typ halv 6 :) Nu har jag stöldskyddat min lilla bebo och ska skriva lite på min engelska grej och sen så lägga mig och läsa ;)
 
Jag kommer förästen att lägga upp Guid till hur man pimpar sina hörlurar för det var några som ville det men har inte riktigt haft tid att ta kort osv, hehe. Men tänkte att jag skulle ta korten nu så lägger jag upp innom snar framtid, hehe, men jag LOVAR att det kommer :D
 
Vad har ni gjort idag? Haft en bra dag trots att det är måndag ;)
Random bild från instagram, hehe

Los deberes

Hejhej!
Förlåt för dålig uppdatering men har hänt mycket, i fredags var jag med Johanna som ni vet och när jag kom upp ur tunnelbanan så såg jag Linda och Emelie så då träffade jag Linda någon timme och sen på kvällen åt jag middag och såg på "änglar och demoner" tror jag den hette, samma regissör som "Davinci koden" och den var jättebra! :)

Igår var jag med Emma och vi fixade hennes blogg (http://mipicturens.blogg.se) och sen åt vi lunch och tog finiga bilder i solen och sen såg vi Panetoz på Solna dagen och så sov hon över hos mig ;) Vi såg på Eclipse och sen somnade vi pangbom, haha :) Jag har haft en riktig höjdar helg och om 2 timmar ska jag träna ;) Har ni haft en bra helg, vad har ni gjort? PUSS ❤


Godmorgon sötisar!


CITY med Johanna

Idag efter skolan gick jag med Johanna in till city och pratade om allt mellan himmel och jord och kollade massa affärer ;) Det var super trevligt!! :D ❤


Dagens lunch!


Historia snart


Postcard killers

Nu ska jag lägga mig och läsa Liza Marklunds och James Pattersons bok på engelska ;) God natt, sov gott vänner!❤


Pimpade hörlurar

Har sett många som pimpat sina hörlurar med vanliga pärlor och jag har tänkt länge att jag också ska göra det så efter att jag hade pluggat matte så satte jag igång och blev precis klar. Riktigt nöjd faktiskt, snyggt och roligt att göra :D ❤


Matte plugg!


Engelska

Har precis haft Engelska 😃❤


Seglar helg

Hej finisar!
Förlåt för dålig uppdatering men jag var ute på havet med pappa och Emil i en segelbåt från fredag och kom hem idag runt fem. I fredags hade jag ingen lust alls men åkte bussen ut i alla fall och då var det ju piss-väder men lördagen och idag har varit riktigt bra och vi har kunnat segla jätte mycket och det har gått fort, igår var det till och med en synlig solnedgång ;) Så det har varit super mysigt ändå :D ❤


RSS 2.0